LED Lampjes voor ballonnen

17-09-2021
door Rob SelenOp zoek naar LED lampjes voor ballonnen, candlebags, lichtzakken, lantaarns?

Je kunt ze heel simpel kopen via onze website. Ze zijn er 10 stuk verpakt en heel simpel in gebruik. Elk LED lampje heeft een plastic lipje, trek je dat eruit dan gaat het lampje branden. We geven aan dat het probleemloos 72 uur licht geeft, we hebben klanten die ons vertellen dat ook 6 dagen geen probleem is. We kunnen dus rustig stellen dat een dergelijk lampje een zeer lange brandduur heeft, en dat is altijd wel prettig.

We krijgen vaak de vraag of LED lampjes biologisch afbreekbaar zijn, het antwoord daarop is nee: LED lampjes zijn niet biologisch afbreekbaar, want ze zijn gemaakt van deels kunststof en bevatten natuurlijk een batterij, en batterijen zijn tot op heden niet biologisch afbreekbaar.

Ze zijn ook uitermate geschikt voor het verlichten van candle bags, wilt u deze zakjes per post als kerstkaart versturen dan kan zo'n lampje simpelweg in de envelop mee verstuurd worden. 

Wilt u ze laten vliegen in een ballon met helium, dan adviseren wij dan ook om deze ballonnen te fixeren met een touwtje. Op die manier kunt u ze de hele avond bewonderen terwijl ze boven het feest zweven. En de kids kunnen ze na afloop mee naar huis nemen waar ze nog dagen licht geven. Dat is veel leuker en vervolgens ook nog veel beter voor het milieu.

Wilt u ze laten vliegen dan heeft u ballonnen nodig die voldoende groot zijn om het gewicht te kunnen dragen, minimaal 30 cm. 

Onze ballonnen zijn ook niet biologisch afbreekbaar maar vergaan wel in hele kleine miniscule stukjes onder invloed van licht.

Pinterest

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling