Wie we zijn

De website voor veilige wensballonnen en aanverwante artikelen, alles voor een onvergetelijk moment.

De basis van dit bedrijf ligt in 1989, als chemisch Ing Robert Selen, Maastricht, zijn loopbaan start in de wereld van het papier, het toenmalige KNP. Ongeveer 20 jaar later, gewerkt hebbende voor papierfabrieken in de specialiteitenhoek, met name Favini en Gruppo Cordenons, wordt het bedrijf Lanterne Volanti (NL) en Mille Belle Cose Srl (IT) opgericht, met als doelstelling het vermarkten van veilige aan papier gelieerde producten als candle bags, papieren vliegende, drijvende en hangende lantaarns. 

We werken samen met een drukkerij met meer dan 45 jaar ervaring, hetgeen ons in de gelegenheid stelt om ook lantaarns en candle bags te bedrukken op een professionele manier. We zijn een webshop die sinds vele jaren binnen Google op de eerste positie te vinden is. We leveren aan particulieren maar ook aan bedrijven, voorbeelden van klanten zijn ENI, Amaretto di Saronno, Hilton, J.W. Marriott. Daarnaast zijn we technisch partner WWF Italie voor Earth Hour.

We zijn een trendsetter binnen dit segment, producten worden vrijwel uitsluitend verkocht via deze webshop en onze wederverkopers.

Het waren onze wensballonnen die gebruikt zijn gedurende de opening van de Wereld Kampioenschappen Langlauf. We krijgen steeds meer aanvragen op internationaal niveau voor zeer uiteenlopende evenementen. We groeien gestaag dankzij het door onze klanten gestelde vertrouwen, hechten veel waarde aan hun feedback.

Het zijn klanten die in het centrum van onze aandacht staan, hun tevredenheid is de basis van ons bedrijf.


LinkedIn Mille Belle Corse SRL Lanterne Volanti Robert Selen

Lanterne Volanti Pinterest

Lanterne Volanti su Google plus

Google Reviews lanterne volanti

lanterne volanti su Facebook

lanterne volanti su Instagram

Cartiera FaviniCartiera gruppo Cordenons


Pinterest