Gepersonaliseerde candlebags

18-09-2021
door Rob SelenDeze post gaat over onze candlebags die bedrukt kunnen worden met een datgene wat u ons aanreikt, of geperforeerde candlebags die bedrukt zijn. Waar kopen? Probleemloos via onze website. En dat kan al vanaf 10 stuks! Maar ook grote aantallen kunnen we probleemloos voor u regelen. Daarnaast kunnen we de service van mailing aanbieden waarbij we deze bedrukte papieren zakken naar klanten of medewerkers sturen met een persoonlijk kaartje en met of zonder waxine lichtje in een bijzondere of normale envelop, met of zonder logo. U vraagt het, wij regelen het voor u.

Maar even terug naar Tavan, hij is geboren op 5 november 1949 in Andreis, een klein geisoleerd bergdorp in Friuli Italie. Hij verliest op 16 jarige leeftijd zijn moeder wat een grote indruk op hem maakt. Vanaf jong kampt hij met mentale problemen en wordt daarvoor regelmatig opgenomen. Doordat hij deels invalide is daardoor krijgt hij een klein pensioen toegekend. De combinatie van zijn ziekte, eenzaamheid, het zware geisoleerde leven in de bergen met beperkte middelen maakt dat hij vanuit zijn binnenste hele instinctieve poesie maakt, die lijkt te verrijzen uit de complexiteit en het lijden dat hem zijn hele leven achtervolgt heeft.

Op zijn best is hij als hij de overweldigende natuur van de omgeving rond Andreis beschrijft. Een van zijn meest mooie vind ik zelf hoe hij de gloeiwormpjes beschrijft, hij stond door zijn simpele leven heel dicht bij de natuur, net zoals onze candlebags op het gras.

Pinterest

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling