2,95
ALF2
Op voorraad
+

Minimale hoeveelheid voor "Wens Ballon met cijfer 2" is 1.

Witte Vliegende Lantaarn - Wens Ballon met het nummer 2 , klassiek model, hoogte 100 cm, gemonteerde en afgeschermde brander, klaar voor gebruik, voldoet aan de eisen van de NVWA

Gemonteerde en afgeschermde brander, klaar voor gebruik
Brandveilig, gemaakt van brandwerend en resistent papier
Biologisch afbreekbaar: niet voor niets zijn we technisch partner WWF Earth Hour
Klassieke vorm van een hete lucht ballon, zonder opschrift of tekens
Hoogte van de lantaarn is 100 cm, bamboe ring diameter 40 cm, diameter ballon 55 cm
Afzonderlijk verpakt, ieder wens ballon heeft een eigen gebruiksaanwijzing
Voldoen aan de eisen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit
CE getest voor de buitenlandse markt

Beknopte Gebruiksaanwijzing

Lees de conform voorschriften NVWA opgestelde instructie op de verpakking
Haal de lantaarn uit de verpakking, vouw deze open
Verwijder het beschermde papier rond de gemonteerde brander
Steek 2 hoekjes aan van de brander, zo warmt de ballon sneller opLaat ballon minstens 90 seconde opwarmen
Controleer of de lantaarn aanstalten maakt om op te stijgen en laat deze los
Nuttige info is ook terug te vinden op ons BLOG

Waarom een geregistreerd merk?
VOLANTERNA® is onze merknaam, daarmee is het duidelijk dat deze wens ballon voldoet aan de door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit gestelde eisen.

Waarom een geregistreerd merk?
VOLANTERNA® is onze merknaam, daarmee is het duidelijk dat deze wens ballon voldoet aan de door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit gestelde eisen.

We hebben het merk VOLANTERNA® gedeponeerd om transparantie te bieden. Er zijn heel veel aanbieders, wens ballon, vliegende lantaarn, dream flyer en ufo ballon zijn allemaal benamingen voor een papieren lantaarn die kan vliegen, maar zeggen vervolgens niets over de herkomst of de kwaliteit van het materiaal. Het is riskant om een willekeurige wens ballon te kopen, er is materiaal in omloop wat niet voldoet aan de NVWA eisen, wat we zelf tegen komen in de markt zijn lantaarns die niet vliegen, geen gemonteerde brander hebben, niet gemaakt zijn met brandvertragend papier, branders die druppelen en draden waarmee de brander bevestigd is gemaakt van asbest.

Onze wensballonnen zijn getest door het NVWA en goedgekeurd voor wat betreft de veiligheid van de wens ballon. Destijds hebben ze wel een opmerking gemaakt over onze gebruiksaanwijzing, deze kwam niet precies overeen met hun eisen. Het spreekt voor zich dat we deze opmerking ter harte genomen hebben en deze informatie op de verpakking aangepast om te voldoen aan alle eisen.

Volanterna is een Benelux merk, gedeponeerd door: Lanterne Volanti, Brusselseweg 483, 6218 HW Maastricht (NL) BTW 157752525B01 KVK 14110853

Hoe hoog vliegen wensballonnen?
Wensballonnen kunnen een hoogte bereiken van 600 - 800 meter, een en ander is afhankelijk van de atmosferische omstandigheden. De brander blijft maximaal 10 minuten branden. Als de brander gedoofd is zweeft de lantaarn langzaam terug richting aarde.

Brandwerend papier
Het papier van de wens ballon is dun, transparant, resistent en vlam vertragend. Deze eigenschappen dragen bij aan de werking en veiligheid van de wens ballon. Dit brandwerend papier zorgt er voor dat de ballon niet in brand vliegt ten gevolge van contact met de vlam van de brander, zou dat namelijk wel gebeuren kan dat gevaarlijke situaties veroorzaken.

Biologisch afbreekbaar
Als de brander zijn werk gedaan heeft blijft er een residu over van 99,8 % cellulose, daarmee is volgens EAN 13432 de wens ballon volledig biologisch afbreekbaar.

Houdbaarheid
Wensballonnen hebben geen uiterste gebruiksdatum, het volstaat deze te bewaren op een droge niet al te warme plek. Het is af te raden om dit materiaal in de auto te laten liggen in de zomermaanden, de auto kan dusdanig warm worden dat de was in de brander smelt waardoor de lantaarns onbruikbaar worden.

Gelegenheden voor wensballonnen
Wensballonnen geven een extra dimensie aan festiviteiten, ze worden gebruikt voor bruiloften, verjaardagen, jubilea, kerstmis, oudejaarsavond, pasen, doopfeesten, communie, bedrijfsfeesten, reclame, valentijn, begrafenissen, herdenkingen, het aantal toepassingen is oneindig. Wensballonnen kunnen beschreven worden met een speciale stift, en we kunnen ze ook personaliseren.

Niet gebruiken

  • gedurende droogte
  • binnen een straal van 15 km van een vliegveld
  • bij hoge gebouwen
  • bij daglicht
  • bij wind of regen
  • bij brandgevaarlijke producten

Mogen kinderen ze oplaten?
De NVWA geeft als richtlijn dat de gebruikers van wensballonnen 18+ moeten zijn.

Wensballonnen en regen
Helaas werken wensballonnen niet als het regent, ook bij wind is het lastig om ze op te laten.

Gebruik binnenshuis
Wensballonnen mogen alleen buiten gebruikt worden

Vergunning
Er is geen vergunning nodig om wensballonnen op te laten, volstaat om de veiligheidsvoorschriften van de gebruiksaanwijzing op te volgen.

CE Markering
Onze wensballonnen hebben CE markering, deze mag niet gevoerd worden in Nederland maar is voor veel ons omringende landen wel verplicht.

EAN Code
EAN 7435156857865ottimo venditore , disponibile e gentile , ottima qualità e varietà, ottimi anche i prezzi, tempi di spedizione in linea con le aspettative
Sito piacevole ed organizzato, magnifica la personalizzazione della lanterna ( ottima stampa della foto e del contenuto del testo), arrivo PUNTUALE (anche nel giorno dello sciopero!), personale cortese, professionale e disponibile per ogni esigenza e dubbio, vantaggiosa la stravariata modalità di pagamento. Regalo ad effetto. Incantevoli anche i portacandele. Regalare una lanterna per me vuol dire regalare un desiderio da esprimere.. regalare un sogno.. regalare una stella che vedi luciccare lassù e quella stella l'hai avuta tra le mani poco prima.. da un paio di anni o anche più quando penso alle lanterne penso a questo sito, per l'alta qualità del materiale.. un giorno mi serviva una lanterna all'ultimo secondo e l ordine on linea non mi avrebbe aiutato.. troppo last! Ne ho acquistato una dal cinese.... quanto me ne sono pentita.. mi sono detta "era meglio ke aspettavi ma avevi una Lanterna come si deve tra le mani".. il prossimo acquisto x mia mamma e so ke inpazzirà!!!!! Grazie di cuore ai vostri prodotti..
Ottimi venditori,molto professionale ,disponibili e soprattutto ottima la qualità .
Vasta scelta di prodotti e molto disponibili ed efficienti! Il sito mi è stato consigliato da un'amica wedding planner che me li ha raccomandati vivamente!
Schrijf een beoordeling