Wie we zijn

De website met producten voor een onvergetelijke avond!

De grondlegger van deze onderneming start in 1989 als chemisch ing. Robert Selen zijn loopbaan start in de wereld van de papier productie. Na een loopbaan van ruim 20 jaar bij marktleiders als KNP Nederland, Favini Italie en Gruppo Cordenons Italie, wordt in 2009 de onderneming Lanterne Volanti Nederland gestart, enkele jaren later de Italiaanse Mille Belle Cose SRL.

De multinational Mille Belle Cose Srl behoort inmiddels tot een van de grotere Europese distributeurs op het gebied van lantaarns, candle bags en aanverwante artikelen die gebruikt worden voor uiteenlopende doelen. De uitgebreide ervaring in de wereld van het papier, samen met de 40 jaarervaring van een drukkerij waarmee we samen werken, maakt dat we in staat zijn om orginele en veilige producten te ontwikkelen en produceren. Niet voor niets zijn we altijd de eerste in de zoekresultaten van de diverse zoekmachines. We zijn daarnaast sinds 2011 technisch partner WWF voor met name het jaarlijkse evenement Earth Hour

Het oplaten van onze lantaarns was een fundamenteel onderdeel van de openingsceremonie van het wereldkampioenschap langlauf 2013, we krijgen steeds meer aanvragen voor dergelijke evenementen.

We groeien nog steeds wat we danken aan het door onze klanten gestelde vertrouwen, hun adviezen en suggesties. Voor ons zijn onze klanten het belangrijkste aspect van onze activiteit, hun uiteindelijke tevredenheid is de basis voor onze vooruitgang.